0 Läs mer >>

34 åring! JA på lördag smäller det till, då blir jag hela 35 år...usch o fy!  Tur min son fyller 8, veckan efter så man har annat att fokusera på, också ska vi på dop den 12 juni ner i Djuparp Halland, det ska bli kul!

Idag har det blivit en promenad med stavar ute vid Vänern, så vackert..det är skönt att gå ut o gå, då rensar jag huvudet på allt skit man går o grubblar på...ut med negativa tankar och in med positiva tankar!

Toppen väder ute idag, varmt och skönt..äntligen riktiga sommar dagar. 2 veckor kvar till skolan slutar.

På schemat idag står det festkväll på Emmas dagis, där de börjar kvällen med en vernissage över vårens tema Vatten. Sen blir vårsånger och avtackningar av de barn som ska vidare till förskoleklass till hösten och avslutnignsvis grilla korv. Samtidigt har Andreas klasskampen..han ska spela mot sin kusin Linus klass..det blir spännande!

Ha en solig dag!  glöm inte solkrämen

sista veckan som...

0 Läs mer >>

Rumänien

Island


och Belgiens Tom Dice..who will be the winner..???

mina favoriter ikväll...

0 Läs mer >>
Jag saknar redan mina serier som är slut för säsongen, jag är en äkte serie freak and proud of it, den serie jag ser fram emot mest är ju den nya säsongen av Trues blood... season 3 titta och längta!

True Blood...

0 Läs mer >>

Laddar inför semi 2 imorrn, här Lithuania Flag of Lithuania

Grabbarna får mig att skratta, kolla hela videon!



Här har vi Armenien..kolla in Angelina Jolies dubbelgångare, ok låt

Danmark, bra refräng men annars rätt tråkig!

vilka lirare

0 Läs mer >>

Ja, igår tittade jag på semi 1, och visst fanns det några bra låtar. Här kommer min favorit, den är ju i samma stil som Sveriges..

Belgium

imorrn gäller det för Sverige! Sweden

Schlager EM

0 Läs mer >>

Hittade denna prognos på Google, detta är top 5.
Prognosticera vinnaren av 2010 års Eurovisiontävling före finalen äger rum, med hjälp av Googles "prognos-gadget". Baserat på Googles sökdata visar den hur populär varje finaldeltagare är, och sedan räknar den ut poängen som deltagaren skulle få om omröstningen ägde rum idag! Eftersom vissa länders poäng baseras på en professionell jury, så kan vi tyvärr inte förutsäga dessa resultat med samma exakthet som för de länder där en offentlig omröstning sker.

 Tyskland Lena


Georgien Sofia Nizharadze

 



Sverige Anna Bergendahl





Grekland Giorgos Alkaios & Friends



Azerbajdzjan  Safura

 

Prognos för Eurovisio...

0 Läs mer >>
Sweden

På tisdag 25/5 och torsdag27/5 då är det dags för oss Schlager fans att bänka sig i soffan med snacks och allt vad det nu kan stå på borden! DÅ drar Schlager EM i gång! Just för Sverige är det ju torsdag som gäller då är det Anna Bergendahls tur att stå på norska scenen och framföra "This is my life", jag för min del hoppas ju så klart att vi har en vinnare..anything can happen! Men jag TROR inte att den kommer vinna hela EM, går hon vidare från semi ..ja det tror jag!
PÅ lördag den 29/5 då får vi se vem som står kvar som vinnare av Eurovision song contest 2010!
Kul ska det bli  i alla fall..sitta i soffan och hissa eller dissa låtarna, kläderna, danserna..you name it!

Talk of the week..Eur...

1 Läs mer >>

Halloj!
Jag skjutsade min syster till Örebro för att hon skulle göra en del av en tenta hon missade. Hittade ett blad medmed nyheter på, inne på en toalett på Universitetet...

Efter det gjorde vi MArieberg köpcenter osäkert...Vi kollade så klart kläder..vi hittade en rätt så ful tröja med en bra text på... 
bilden blev inte så bra men men
 Här en väska jag vill ha på Espirit!! Me like!

Köpte lite smycken på Ur & Penn, vi tog även en varsin överraskningspåse för 20 kr!!! My little sister!

Detta är vad som var i påsarna!

Vi åt god tex mex mat

 

slutligen hittade vi mycket bra propaganda för att äta choklad!



Snart blir det tjejfest..skål gott folk!

Tenta...

0 Läs mer >>
Halloj!
Igår bakade jag kladdkakor på löpande band, det skulle dukas upp till et knytkalas i Andreas klass, så det blev 2 kladdkakor och grädde till klassen. Sen ville ju lillasyster också ha med till "sin klass"  på förskolan! Så det blev 2 till..Vi kan ju alltid hoppas att det blir lite öve ..annars får jag baka en till..för det är verklgien familjens favorit fika! Med lite hallon till också slurp!

kladdkaka

Knytkalas..

0 Läs mer >>

Min dotter uttryckte en önskan att köpa sandaler och foppa tofflor. Så vi åkte till K-stad till Skopunkten. Mina tidigare upplevelser har inte varit så positiva, tråkig och surmulen personal upplever jag.. men ialla fall medan tösen och jag provar sandaler så skulle min son skulle leta efter foppa tofflor till sig..hittade inga..jag kollade och fick upp stora "bollar" av foppa tofflor i varierande storlekar, som snurrats ihop i varandra..hur roligt är det att leta skor då!? Det blev ett par sandaler i allafall men foppa tofflorna köper vi när vi åker förbi Ullared om 3 veckor, där hade de så fint i en sko affär utanför G-K´s. En storlek i en "korg " för sig, mycket lättare att hitta...så nu har jag klagat färdigt över mitt i-lands problem!

Skopunkten...

0 Läs mer >>
Lindex Shop Online - Tunika Hittade jätte fina sommar kläder till barnen och en top till moi! Spana in och skynda till Lindex barnens kläder kostade 49.50 kr st ...Super billigt!
Lindex Shop Online - Byxa
Lindex Shop Online - T-shirt Lindex Shop Online - Shorts79.50 :-
sen blev det en sommarskjorta och en klänning!
Källa: Bild från Lindex shop online

Dagens fynd på Lindex...

0 Läs mer >>
Esprit - All Over Printed Dress
Me Too - Kenza Stretch Capri Jeans
Tretorn - Velcro HockeybootJocko - Diadem
Malla Halter Neck Dress SEK 799, WESC - NELLY.COM Plain SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM Tokyo SEK 179, Nelly Accessories - NELLY.COMVasuma - Diamondback SunglassesNelly Accessories - 566 BraceletPieces - Nulla Earring

Mammablogg tävling på...

0 Läs mer >>

Idag fick jag vara uppe tidigt för kakel nissen skulle komma strax efter 7, men det var inga problem jag blev väckt av min lilla snutta några timmar innan.Zzzzzzzz  Sen blev det lite frukost innan skola/ förskola..sen blev det alldeles tyst på barnen..mycket ovanligt! när jag plockade undan...här ser ni varför...

 

fast om skruttan är intresserad av hur man kaklar eller bara vill titta på killen det vet jag inte..hon är redan en killtjusare..hon har sagt till oss att Eric Saade är hennes hahaha oj oj vad ska det bli!

Sen blev det en härlig promenad, men jag tog en paus nere vid vattnet..helt underbart..där hade jag kunnat sitta hela dagen och bara vara..se själva..

sen höll jag på att skrämmas ihjäl när det plaskade till under bryggan och det flyger  ut en fågel...Hjälp!
Ha det gött där ute!

En underbar dag!

0 Läs mer >>
Colin Farell - Odine

The A-team

Jonah Hex

more movies ..

0 Läs mer >>


Ja jag är verkligen en sucker for love movies...denna verkar lovande eller vad tror ni?

I´m a sucker for love...

0 Läs mer >>
Easyvibe hem

Vibrationsträning för sportutövaren.

Hårdare och starkare muskelstruktur.
Ca 40 % av muskelfibrerna tränas under ett vanligt träningspass.
Med kontrollerade kroppsvibrationer når du även djupt liggande muskelstrukturer och upp till 100 % av muskelfibrerna aktiveras.

Vibrationsträning med Easy Vibe  är ett perfekt komplement både till Motionär som Elit.





Hej hopp!
Ja nu har man gjort sitt första träningspass på mycket , mycket länge..och mitt första pass på Easy Vibe...det var en upplevelse vill jag lova, dessutom stod jag på hela foten så vibrerade hela huvudet..lite obehagligt..så man kan då stå på tå..rekommenderas ...men man blir ju helt slut i vadmusklerna..hua hua vad de fick jobba! men det var kul att få göra något nytt. Nästa pass blir på torsdag. Då blir nog ett pass med Easyline

Idag började de äntligen att sätta upp kakel i duschrummet, härligt! De snabbar sig nog  för att slippa bli utfrågade av en liten 3 åring, som har tusen frågor!

 

ha de gött my friends!

Easy vibe ..my new be...