0 Läs mer >>
efter kickstart C9 fortsätter man med F1:Få ny inspiration och ta nästa steg mot att må bättre och att se bättre ut. Forever F.I.T. 1 kommer lära dig ett nytt sätt att se på kost och träning. Det ger dig också kunskapen du behöver för att få ny inspiration och förändra din kropp till det bättre! Du KAN gå ner i vikt, du KAN må bättre och se bättre ut än du någonsin gjort. Du KAN åstadkomma en permanent förändring. Forever F.I.T.1 visar dig hur. Forever F.I.T. 1 är ett 30-dagars kost- och träningsprogram framtaget speciellt för att ge dig verktygen du behöver för en hälsosammare livsstil. Verktygen som ger dig medvind på din viktresa. F2:Bygg muskler, forma och förändra. Forever F.I.T. 2 tar dig till nästa nivå, genom att hjälpa dig att forma och förändra din kropp – och att bränna kalorier. Muskelmassa är viktigt vid viktkontroll, Forever F.I.T. 2 hjälper dig att bygga upp den och att behålla den. Forma, förändra och förvandla med Forever F.I.T. 2. Steg tre i programmet, Forever F.I.T. 2, är ett 30-dagars kost- och träningspaket som drar nytta av allt du lärt dig och tar din kropp till nästa nivå genom att öka muskelbyggande träning och finjustera din kost.

GET F.I.T program F1 ...

0 Läs mer >>
Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!



Med CHANGE 9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. C9 är grunden i Forever F.I.T.-programmet och kommer att placera dig i bästa möjliga position för att nå optimal hälsa och bygga ditt nya, slankare jag.
finns i min aloe vera shop www.myaloevera.se/lottab/

Kickstart C9 Forever

0 Läs mer >>
Dammar av min lilla blogg nu. Varför? Jo för att jag har upptäckt planetens bästa företag. Vilket? Forever Living!!!
Blev åf förra året för att jag gillade produkterna, för första gången hittade jag en produkt som gjorde det den skulle. Det var Aloe vera Gelly, hade fått utslag som kliade, den försvann på bara några minuter! Skön känsla! Köpte in fler och fler produkter, fick även låna och testa rengöringsserierna av min sponsor/handledare. Så ja jag kunde stå bakom deras produkter m stolthet, det bästa är ju Nöjd kund garantin; att är inte kunden nöjd så får hen lämna tillbaka produkt el tom förpackning inom 90 dgr och pengarna tillbaka, var kan man göra det annars??? :) Samma dag som jag registrerade mig blev jag inbjuden till en builder utbildning ( teambuilder) och då fick jag höra om alla fina möjligheter och morötter inom företaget. det krävs jobb jajamän! men det är det värt att få jobba mot sin dröm. Nyfiken? titta in i min webshop för mer info om företaget och produkterna myaloevera.se/lottab/ jag söker glada, pigga människor till mitt team!! vill du ha prover på gelly, propolis eller heat lotion. skriv en kommentar

Nystart!