0 Läs mer >>
och den ville inte ge sig av. Börjar bli lite less på att vara arbetslös förskolelärare!! VAr är alla jobb som skulle finnas!? 
Jag kan iallafall berätta hur  det var i Djuparp på dop. Förra helgen var det ju dags för lilla kusinen att döpas, vi drog iväg på fredagen efter skolavslutningen, resan gick bra, kändes lite lång på slutet! Regnet hade vi med oss hela helgen. Dopet var så fint, föräldrarna hade ett par vänner som sjöng så vackert, och efter andra sången vände sig prästen emot paret och sa att nu har vi samlats här för att viga detta par idag..åhh vilket sus det gick genom gästerna, tårarna hade ju redan kommit på mig men nu blev det ordentligt med tårar..såååå fint!!!!!
Sen flög champagnekorkarna tätt! Det blev en sommar buffe , med en bröllopstårta och en doptårta til kaffet och på kvällen grillades det, sen blev det chokladdoppade jordgubbar och röda hjärtan till kaffet..igen! Det var ett toppen fint bröllop! Och dop!
Sen att djuparp låg ca 20 min bilresa från Gk:s/Ullared var ju inte så trist heller! Det blev två turer dit!

tristessen är här...

0 Läs mer >>
Springer som en tok här mellan packning, tankar om vad jag ska ha på mig, packa matsäck att ha i bilen, städning eftersom det kommer en kattvakt och ska ge vår lilla Astrid mat och vatten och se så hon har det bra över helgen. Det ska duschas barn och mig själv ja man är väl helt färdig när man slår ner rumpa i bilen och ska sitta där i 4 timmar fram åt... ja just det banken ska vi till också  hehehe! Det kanske blir välkommet med en paus i bilen sen...hoppas vädret blir bättre bara! Här är en bild på Astrid när hon var liten! hej hopp!
 

snart dax..

0 Läs mer >>
Idag är vår 10 års dag!

Lotta + Niklas= Sant ...

0 Läs mer >>
Ja hej och hå vad tiden går!
Imorrn är det skolavslutning för Andreas, han har gått färdigt ettan hua, vet inte om jag gillar att han håller på att bli så stor men så är det ju här i livet! Ibland saknar jag den lilla Andreas som satt vid bordet och lekte med sina bäbis saker, men samtidigt är det kul att se en stor kille komma fram. Tur jag har Emma som är liten fortfarande även om hon är stor tjej enligt henne själv! Som hon säger till mig ibland " du är min bästaste mamma"
Hoppas vädergudarna är med oss imorrn, så studenter slipper åka traktor i regn och rusk också. Själv åker vi iväg på dop över helgen, då ska kusinen få lite vatten på huvudet! Det ska bli kul! Sen blir det nog en liten tur till Ullared!
  
På söndag blir Andreas 8 år och då ska det firas på Liseberg eftersom vi är i närheten av Götet!
Så under helgen nu kommer inga nyheter här ifrån men på måndag har jag nog mycket att skriva om!! Go helg på er!
flaggan_s_6545061

Skolavslutning

0 Läs mer >>
eller ja någon riktig shopaholic är jag nog inte..min plånbok är inte tillräckligt stor för det!!! tyvärr! men idag har jag hittat lite roliga , billiga saker..Jag skulle ut och leta efter någon sommar present till Emmas fröknar. Blommor är ju alltid fint men ska man handla till fyra fröknar så kunde det inte bli så dyrt..fast ändå något bra! Hittade söta ljus som såg ut som rosor men så övertalade min syster mig att köpa dessa istället...so cute! Jag köpte en till mig själv också. Ochså blev det en isform, i form av grisar..så nu håller vi på att göra gris is! 
Jag hittade även söta cupcakes grytlappar och en handduk, me likey!!!
Allt detta hittade jag på Coops Mansion.




en shopaholics bekänn...

0 Läs mer >>
ja imorrn är det 10 år sen som jag och min Niklas blev tillsammans...häftigt!



Och jag är lika lycklig nu som då!
Älskar dig sötnos!

10 juni 2000

0 Läs mer >>
JAg vet inte om jag gillar dem för jag har aldrig ätit en cupcake med frosting och allt på!!
Men de ser sååååå goda ut, och det så väldigt roligt ut att göra...så jag har bestämt mig för att göra cupcakes framöver, måste bara handla hem alla prylar som behövs..
Hello Sugar Cupcakes är en toppen bra sida, här kan du även beställa cupcakes , det finns recept på olika frostings mm, http://www.hellosugar.se/ här finns även en cupcake och sugarpaste skola, Perfekt!

hello sugar bilden är från Hello Sugar Cupcake.

Gillar du cupcakes??

0 Läs mer >>
Ännu en härlig, varm sommar dag..kände att jag var lite trött på att vara hemma på vår "gård" så jag tog med mig barnen till skärgården, det var så mysigt..vi tog med oss saft och bullar. Barnen gick i vatten brynet och kastade stenar, tvättade sian skor haha.. sen låg vi och "solade" en liten stund. Andreas letade musselskal, beundrade picassoskulpturen och Emma gjorde en stensamling.. Sen avslutade vi dagen med sommarens första mjukglass, det var gött!
Imorrn ska det bli riktigt varmt har jag hört..den sk ryssvärmen ska komma...härligt i såfall så vattnet värms upp så man åka till stranden och bada!!
  

En underbar dag!