0 Läs mer >>
Hey!
Såg precis att de kör Karate Kid maraton eller vad man ska kalla det på Tv 4 Film. Alla tre filmer på raken..hade jag haft barnvakt hade jag legat i soffan och kollat in de gamla rullarna... När de var nya tuckte jag att de var såååå bra och Ralph Macchio var ju såå söt tyckte man då!! Idag kan man se honom i serien Ugly Betty i ett antal avsnitt, som pojkvän till Bettys syster.


När jag kollade efter en trailer för The Karate Kid på you tube , hittade jag en trailer för en remake av The Karate Kid med Jayden Smith och Jackie Chan...


vad tycker ni?

Wax on ...wax off

0 Läs mer >>
Jag blir så irriterad på två sorters människor på tradera. De som bjuder men inte betalar! SÅ får jag sitta och skicka mail på mail tills jag får leta reda på telefonnummer och jaga dem som någon slags polis! En del kommentarer är oslagbara...- Va oj vann jag den?  vilken planet lever du på..när man inte vet om man har vunnit? En del har andra email adresser som de använder än de som är angivna i deras uppgifter...dumt att uppdatera! Sen har vi dem som säger att jag ska betala men på någotsätt lyckas de inte..
Sen har vi de som jag har köpt saker utav , betalat snällt...men det kommer inget...man mailar efter en vecka..för jag är ganska tålmodig..jag begär inte att varan ska dimpa ner i lådan dagen efter betalning. Man mailar och mailar men helt plötsligt så är de inte kapabla till att svara på mail eller så - neeeej jag har inte fått något mail! Så får man sitta och leta efter folk på hitta.se (mycket bra hemsida) och ringa..men oftast svarar de ju inte heller! Åhhh vad detta suger musten ur mig, för jag använder tradera ganska mycket! Men detta gör att det börjar bara bli tråkigt att sälja eller köpa!!!

Men kronan på verket var nog när jag var på ett ljusparty och beställde en fin groda med krona  för dryga 500 spänn och flera med mig beställde olika saker..det gick 1 vecka...2 veckor..vi började undra var sakerna tagit vägen. när det 3 veckor nästan en månad så kollar värdinnan upp våra beställning..vilket det då visar sig att de aldrig blev gjorda!!!!!! Jag som har lite temperament ringde upp denna människa ...åh jo de är beställda...konstigt?
Men efter detta så gjordes beställningen och jag fick min kära groda!
Klicka för att visa Megabild! Partylite groda för votivljus eller värmeljus

Att tradera eller int...

0 Läs mer >>


Ja idag är ingen bra dag..som Tvilling(stjärntecknet alltså) så är jag väldigt otålig..Började motionera förra måndagen med flaggan på topp. Idag var det tungt men jag gick ut med mina stavar, lite ny musik i lurarna. Det känns lite motigt när jag vet att jag kommer få kämpa länge och hårt för att bli av med alla mina överflödiga kilon. Så just idag är det inte roligt, specellt när man ska klä sig när inget passar och jeans sitter åter runt benen. Det värsta av allt är jag kan inte skylla på något mer än mig själv.  Det är viktigt för mig att hålla undan alla negativa tankar..att kommer inte att gå, det är omöjligt osv..men det är ju tur att jag ska spy ut mina funderingar här..Om det är någon som läser och har lite tips eller har lyckats själv så skriv gärna en rad och berätta!
Med maten tycker jag at det går bra, kollar på Sara Begners blogg -Alltid hungrig..hon gör bra och nyttig mat. Idag blir inkokt lax ..såå gott...
En dag i taget!

Bad day....

0 Läs mer >>
Japp för oss film och serie älskare så var det the Golden Globe awards i går natt. Tyvärr är den ju precis som The Oscars mitt i natten, tänkte att jag skulle kolla på den på kanal 9 men jag ska ju upp tidigt med mina små kids. Men Oscars ska jag nog titta på..det är kul! I alla fall jag titta på Sherlock Holmes igår, den var väldigt bra. Action med humor! Jag tycker väldigt mycket om när det utspelar sig bakåt i tiden. Robert Downey Jr spelar ju självaste detektiven och han fick en Golden Globe för rollen igår. Roligt tycker jag, han är en sådan stjärna som varit på top men dalat ner i knarkträsket för nu på senare år tagit sig upp i toppen igen. Jude Law är Dr Watson, jag har aldrig gillat honom men han är helt ok i filmen, en kvinnlig brottsling spelad av Rachel McAdams, henne gillar jag. Favoriten med henne är ju helt klart" Dagboken jag sökte dig och fann mitt hjärta" eller den enklare titeln på engelska The Notebook! som även är min systers favvo film...Bölvarning! 
Det ser ut som det ska bli en uppföljare..den ska bli kul att se. Jag hade Downey som idol som tonåring, älskade kärleks filmen Only You med honom och Marisa Tomei, Bonnie Hunt.


En annan film jag sett är James Camerons  Avatar och den älskade jag.

SF Bio: Avatar

Jag har spanat in kommande filmer som jag ser fram emot

SF Bio: Alice i Underlandet 
Alice i underlandet, Johnny Depp som hattmakaren!


SF Bio: Sex and the city 2

Sex & City 2

SF Bio: Eclipse

Eclipse - vampyrsagan fortsätter..nyfiken på hur lik boken den här är?

To be continued.......

And the award goes to...

0 Läs mer >>
Ja nu är det lördag och i måndags började jag mitt nya liv med god nyttig mat, inget bantande här inte! Det klarar jag bara inte av, då skulle jag förvandlas till ett monster! Inte för att jag ätit onyytigt innan men mycket godis ...nästan varje dag...plus ingen som helst motion. Men som sagt denna vecka har jag promenerat  varje morgon. De två senaste dagarna tog jag med stavarna och det gjorde susen. Idag blev det tom en cykeltur på min gamla motionscykel i en halvtimme också...not bad ...not bad! Känner mig otroligt nöjd med veckan och ..hör och häpna.....here it comes......inget godis på hela veckan! Dä ni! Men idag lör blir det nog lite, är inte sugen men jag kanske blir...just nu är motivationen på top...det var länge sen den var det faktiskt!

just nu tittar barnen på Pippi och då konstaterade vi att vi bara måste åka till Gotland i år! Det ska bli härligt, vi var ju inte där förra året så vi längtar dit till den stora gården. nära skogen! När man åker dit reser man några år tillbaka i tiden, utedass, värma vatten., duscha ute..det är så mysigt!

Första veckan på rest...

0 Läs mer >>
ja jag tog mig ut på min tänkta morgonpromenad efter att jag lämnade barnen. 40 min blev det, det blev så kallt åt benen sen jag ville in annars hade jag orkat längre och det känns bra. Nyttig frukost och sen satte jag mig och laddade min mp3 med ny musik inför imorgon.. men gud vad vackert det var nere vid vattnet eller ja isen..
Ja vad har hänt sen sist inte så värst mycket egentligen..
Jo vi har fått en katt som jag i början tyckte var ett bra beslut ..jag har ju haft många katter under min uppväxt men de har ju varit ute katter och de har vi inte haft några problem med direkt men den här är ju galen..klättar på allt, hon fick låna en sån där klätter träd men den var ju bara rolig ett par veckor..nu ska vi hoppa upp på dörrkarmen och sitta där o glo...fina märken NOT!!

Något roligare är att jag har hittat en favorit designer danska Lisbeth Dahl, så det blir lite inköp av det så småning om, hon designar det mesta har jag märkt.
Här kommer lite axplock..ha de gött!
Burk - cirkusGlasburk -  liten med silverlockPortmonnä - SilverStor bild padshållare..onödigt egentligen men snyggt

Stor bild ett vackert diadem.

ja det finns hur mycket som helst det är bara att surfa och leta..
over and out!

morgonpromenad

1 Läs mer >>

Halloj!
Det var ett tag sedan jag var här men orken har inte infunnit sig pga olika anledningar. Men som rubriken antyder så blir detta året en ny start, mest när det gäller mig själv. För 10år sedan drygt så var jag väldigt duktig och tränade mycket...men någon gång under vägen försvann lusten..att jag fick 2 barn under tidne kan ha något med det att göra..tiden liksom försvann för mig själv..men nu finns det ingen återvändo..imorrn ska jag börja träna. jag har laddat menalt i någon vecka så det är bara att köra. Kollade även in datumet för vårruset i år så det blir det nog tll våren, jag har varit med där en gång och det var riktigt roligt. det kommer väl rapport om hur det går och så..

Nystart!