0 Läs mer >>
Förra veckan kollade jag in TV 4 nya dokusåpa Mammas pojkar påTV4 Play. Inget jag hade planerat utan det blev bara så eftersom jag just nuinte har något att göra om dagarna medans kidsen är i skolan. Ikväll är då dags för avsnitt 2 och jag kommer att titta, inte för att jag tycker det är så himlans bra utan för jag förvånandes så jag gapar fortfarande  när jag ser hur mammorna är med sina pojkar, det är ju äckligt! De pussar och kladdar på sina vuxna söner..jag undrar ju om de har några män i sina liv eftersom de hänger upp sig så på sina söner. Och har en massa krav på hur deras tjejer ska vara och se ut...kära nån det är ju skrämmande..Och sönerna är ju inte bättre dem, det är väl inte så konstigt om de inte har hittat någon när navelsträngen inte är avklippt... Det som gör programmet ltie roligt är ju alla dessa tjejer som kom till Marbella för att träffa dessa pojkar, oj oj vilket surr..hälften av dessa brudar försöker utnämnas sig till ledare och resten orkar bara inte bry sig utan kör den lite mer mogna stilen..vilket inte är godtagbart för vissa av brudarna i huset. Alla ska ha roligt men på hennes sätt..ni som har sett det första programmet vet att jag skriver om Izza, som troligen kommer skrämma bort alla tre av killarna för att hon måste bara visa att HÄR ÄR JAG...precis som om vi skulle missa det!! 
Men det är väl det här det går ut på plocka folk som berör på ett eller annat sätt och så fångar man tittare...de fångade mig ..än så länge...
 Susanne och Tim Rydeström. Foto: Marcus Samuelsson/TV4

Mammas pojkar..

1 Läs mer >>
Ja idag åkte vinter jackan på när min pöjk skulle till skolan. Det var riktigt kallt. Lillskruttan och jag har ju varit hemma idag eftersom barnen hade magsjukan i helgen.  Igår kom kläderna jag köpte på ebay till lillskruttan. Trja och jeans med Greta gris på såååå söta! Hon älskar kläderna! Hade tänkt spara de till jul, men det är svårt med storlekarna så de passar perfekt nu och ett tag fram över.

Kylig morgon!

0 Läs mer >>

Hittade denna fina hängare på inreda.com.

pic1   och dessa söta små moln finns som wallies..
pic1
Hittade en annan sänghimmel som jag gillade också...(Sängen är lite väl puttinutti för mig)
 - Lovely sänghimmel

Kolla vilka roliga krokar(  Home sweet home.se finns dessa på)
 och dessa söta tovade hus som förvaring av leksaker el dyl. Helt bedårande!
                                     Hus


även denna är tovad och ack så söt! Prinsess förvaring

mer inredning...

1 Läs mer >>
Halloj alla glada!
Det var ett tag sen jag var här inne men det har vart fullt upp. Senast jag skrev så letade jag idéer till Emmas musse pigg tårta. Men som jag skrev så beställde jag en, den var mycket god men jag ångrade snabbt att jag inte gjorde en själv.  Jag hade haft så höga förväntningar dess utséende men men..kalaset gick bra, hon fick mycket fina saker mest kläder, fina kläder vilket är superbra.
Mitt senaste projekt är nu att fixa om i barnens rum lite, Emmas håller jag påmed nu och etfersom Emma älskar att klä ut sig så ska det bli en liten teaterhörna i hennes rum. Jag har hittat krokar med prinsesskrona på i vitt, en jätte fin sänghimmel i rosa med rosor på, nu letar jag spegel i vitt.. Det finns en spegel med samma krona på som krokarna men det känns lite för töntigt ..lägger upp en bild på den iallafall säg vad ni tycker...

ZoomaZooma 



på väggarna har hon sedan tidigare Flower Fairies på väggen som ser ut så här




I´m back..