0 Läs mer >>
Jo, jag vill ha nya tapeter så vår lägenhet blir lite mer personlig.
Hittade denna på rusta, den blir det nog i hallen
TAPET ATRIUM TIDNING

cool va!

lite tegel i tv rummet kanske
TAPET ATRIUM TEGEL

nja, jag vill ju ha ljusgrått på tre av väggarna och göra en mörkare fondvägg men vad välja till fondeväggen?
that is the question???


denna kanske

en ny snygg spegel..perfekt

eller en svart

allt på Rusta!

att tapetsera eller i...

0 Läs mer >>

jag var i Hjo igår och hälsade min kompis Alex, som jag träffade under mitt år som au-pair i USA 99-00. Där blev vi som ler och långhalm och var med om allt möjligt tokigt!
Jag var lite rädd att jag inte skulle hitta till henne! Förut när jag ska ha åkt någonstans så har jag tittat på hitta.se, men de verkar inte riktigt vet vad fan de skriver om. Här om dagen stod det i en vägbeskrivning att man skulle göra en U-sväng och åka tillbaka...  What the F? hur kan man skriva så??
I allafall jag hittade till Alex körde in på ett villaområde alá Svensson Svensson, såg inte direkt någon parkeringsmöjlighet först..så jag kollade runt lite men insåg att jag fick åka tillbaka. Det var också någon typ av städardag i området, så fort man svängde runt lite så glodde alla ...precis om om de aldrig sätt en bli förr..jobbigt! Såg Alex sen på sin gård som tur var, parkerade ...såg någon snubbe komma emot bilen i ögonvrån---va fan vill han nu då...tänkte jag, Jo det skulle målas parkeringsstreck..parkera på gräset istället..OK! Det blev lite krångligt men till slut var jag framme. Vi hade en mysig dag, träffade också hennes barn Eliziha och Riley och hennes sambo Chris. En underbar familj! Det blev en promenad ner till centrum och lite fika tillsammans med barnen. Eliziha valde den största chokladbollen jag någonsin sett, baseball storlek nästan.
På kvällen blev det LITE tapas, det var mycket små portioner men men..vi tittade på gamla kort och snackade minnen och skrattade mycket! Men det var inte lika mycket party i oss som för 10 år sedan vi började gäspa runt halv tio...






Hjo men visst..

0 Läs mer >>

träffade jag en kul tjej, Alex. Vi var båda i USA, South Glastonbury ,CT som au-pairer. Vi hade mycket roligt tillsammans, en gång var vi påväg till en au-pair träff. På denna träff skulle vi göra en resa till Canada. Vi spelade hög musik och stämningen var på topp. När vi var tillsammans hände det alltid knäppa saker , vi hade inga hämningar. Vi såg fram emot att få komma till Canda och ha skoj. JLo var ju väldigt populär under denna tid 1999/2000 så denna skiva gick hårt, speciellt "Lets get loud" vi var väldigt kaxiga och tyckte så klart att vi var bäst! Vi mötte upp gruppen och drog iväg, när vi gjorde ett litet stopp kort därefter så sträckte vi lite på benen och sen tittar Alex konstigt på mig och säger att hon har tappat passet. Ha haha vad rolig du är sa jag! Men snabbt såg jag att hon menade allvar( även om jag inom mig väntade på att hon skulle säga att hon bara skämtade) efter en tids letande blev vi avsläppta på en restaurang i väntan  på att bli hämtade av Alex värdfamilj! Snacka om att den kvällen slutade på ett sätt vi aldrig hade förväntat oss. Snopet!
Imorrn ska jag träffa tokan, det ska bli såååå kul!
This is for you Alex! Love you!

Once upon a time in a...

0 Läs mer >>


Ricky Martin - livin la vida loca
Uploaded by brucebru. - Explore more music videos.

 


5Lou Bega - Mambo Number 5
Uploaded by djoik. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Nostalgi - låtar som ...

0 Läs mer >>

Vi ska tapetsera om en vägg i köket men ack vad välja..

här är några som jag gillar till ett bra pris på Rusta:








vad tycks?

Tapeter....hmmmm...tä...

0 Läs mer >>
Halloj!
Är du som jag och har tusen småprylar liggandes överallt? Flyttar du på dem i tid o otid? Min lösning köp snygg  o rolig förvarings lådor och släng ner allt i! Hittade dessa snygga hattaskar på Åhlens hemsida, de passar mig perfekt då jag är väldigt förtjust i prylar som är eller ser gamla ut. Och jag gillar speciellt hattaskar.

De blir perfekt i sovrummet!

Förvaring..

0 Läs mer >>

Fick förfrågan att vara hårmodell på Salong Agathon i stan. Självklart svarade jag JAAA!
Så igår var det dags, vi var 8 st, 6 tjejer/damer och 2 unga killar. 
På salongen hade de besök av en frisör, Camilla fr Lidköping, som skulle klippa lite olika frisyrer som en inspirationsdag/kurs tillsammans med Vision, hårprodukter.
Hon hämtade sin inspiration bla från London fashion week och New York Fashion week.

Min dag började med att få mitt hår färgat i en röd/lila ton. Fick lite te och en god bulle, läste om allt skvaller fr ett antal Hänt Extra tidnongar, kände mig väldigt bortskämd. Tänkte att det är så här de har det , de svenska hollywood fruarna haha! 
Mitt hår tvättades med diverse olika produkter, fönades och plattades. Camilla klipper nästan alltid i torrt hår.
  Sen fick jag vänta ett tag tills det var min tur. Camilla var riktigt proffsig, det gick så superfort! Vi hade kommit överens om vad för typ av frisyr jag skulle få innan. Och inte nog med detta sen sminkade Carina mig, jag har aldrig blivit sminkad förut, iallafall inte av någon som är utbildad sminkös men först plockade hon mina ögonbryn  ajajaj men de blev snygga. Det var lite ovant för mig som så sällan är sminkad att ha så mycket smink på mig men det var snyggt. Sen bar det iväg hem för ett par timmar. På kvällen kom alla tillbaka då förstås, två av tjejerna skulle klippas framför de andra frisörerna och en tredje skulle det göras en håruppsättning på, en som passade till bal. Eftersomd et börjar närma sig baltider.
 Så det blev mycket väntan i ett litet frisörkök. Vi fick god mat, en mycket fräsch , smaskig pasta sallad också  lärde jag känna nya människor. Det togs massor med bilder på oss under kvällen som kommer att kunna ses på

http://www.salongagaton.se/ och så var NKP där också och tog lite bilder!!

Alla på salongen var väldigt trevliga och omtänksamma, bara en positiv upplevelse. Väntan på kvällen var väl lite lång men det är väl glamourens baksida haha!  Så här såg jag ut igår kväll, lite dåligt ljus men men...

 idag ser jag ut så här :)

dagen till ära så köpte jag mig en ny sommarväska och en ny top fr Lindex Min älsklingsfärg turkos och fina fjärilar som verkar vara på modet i sommar!
 gillade att den hade en lite snygg döskalle i trycket!

Det var allt från en ompysslad Lotta!

Min dag som hårmodell...

0 Läs mer >>
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

beach 2010, årets bik...