0 Läs mer >>
Hallå!
Insåg nu att det är tre år sen jag skrev i denna lilla blogg!! Att jag slutade var för att livet visade sin fula sida och två människor som stod mig mycket nära rycktes bort ifrån mig. Insåg att jag jag levt livet i en bubbla där inget skulle ta mina nära och kära ifrån mig. Efter detta så umgicks jag nog inte så mycket med de vänner jag har, en del försvann under denna tid men det kanske är lika bra, sen har jag de vänner som alltid funnits där och fortfarande står fast kvar!!  Så nu då ganska nybliven tre barns mor som äntligen kommit igång med skapandet.
Blev inspirerad av en vän som började i skapa i betong, då tänkte att ja det där ser kul ut. Hon gör fina betong ugglor, då fick jag idén till att sy ugglisar som jag kallar dem.
 
dessa har jag gjort mönstret till själv. De är ca 20 * 20 cm i storlek. Ville dock göra större, så då hittade jag ett mönster på en som jag verkligen gillade http://weallsew.com/weallsew/files/2011/07/BERNINASnugglyOwl.pdf
 
 
Döm om min förvåning när jag lägger ut dessa på min fb sida att det var flera som beställde dessa av mig och har nu fått flera ytterligare beställningar, wow så kul! Så gillar med dessa får man höra av sig och beställa 50 kr för de mindre och 100 kr för de större ( mått: ca 40*30 cm)
 
Håller även på med betong men det är inte riktigt färdigt ännu så det får bli ett senare inlägg, för detta kommer nog att bli en blogg om mitt skapande och pysslande.
see ya!

Pysselblogg mm

0 Läs mer >>

Utkast: Sep. 27, 2013